Forbrukslån gir deg muligheten til å låne penger, uten at du skal stille noe som sikkerhet for lånet, noe som gir deg mange fordeler. Usikrede lån har gjerne en hyere rente, fordi utlåner tar en høyere risiko ved å låne deg penger. Det er ikke sånn, at de bare kan ta huset ditt, for eksempel, hvis du ikke betaler tilbake på lånet, men det fritar deg ikke for ansvar – snarere tvert imot.


Du har et ansvar for å betale tilbake alle lån du tar opp, noe som også inkluderer forbrukslån. På mange måter er ansvaret større, noe du skal være oppmerksom på, fordi nettopp siden du ikke har en sikkerhet for lånet, så har du heller ikke noen verdi til å innfri det ved å selge det du har benyttet pengene på.

Forbrukslån er en perfekt metode til å finansiere drømmer med. Du får penger med en gang lånesøknaden er ferdig og du kan fordele kostnaden over tid. Det er en mulighet til å få fullfinansiert drømmer, og en låneform som bare øker i popularitet. Du kan nemlig bruke de lånte pengene på en drømmeferie eller bare gå på shopping, om det er hva du ønsker.

En bra og billig forbrukslån gir deg muligheten til å ha avdragsfrihet i en periode, så du slipper å bekymre deg over å betale ned igjen helt med en gang. Sjekk mulighetene dine hos utlåneren eller få en finansagent til å hjelpe deg.