Forbrukslån

Nordmenn er storbrukere av lån. Vi bruker lån i de fleste former og mange av oss skulle nok gjerne brukt mer lån om vi kunne. Det er ikke lett å få et forbrukslån og de flertallet av søkerne får avslag på sine søknader. Prosessen man må igjennom er krevende og det stilles krav til søkerne som ønsker å få et forbrukslån. Forbrukslån er som man kanskje vet et usikret lån. Selve ordet forbrukslån betyr ikke så mye. Lånet kunne heller vært kalt noe helt annet, som lån uten pant eller bare lån. Når det er sagt hadde dette nok ikke gjort noe forskjell da lånene er hjelpsomme å få i det rette situasjonene.

Sammenligning

Det finnes forskjellige måter å finne ut hvilke forbrukslånstilbyder man søker på og det finnes forskjellige måter å søke på forbrukslån. Denne delen omhandler hvordan man kan bruke andres ekspertise på å få informasjon om lån slik at man ikke står helt i mørket når det kommer til det steget at man faktisk trenger å vite så mye som mulig om de låneproduktene man ser på. Loans.no er en side som gir en veldig god oversikt over hvem som tilbyr lån og hvem som formidler lån. Det er en markant forskjell mellom å formidle lån og å tilby lån. Formidler du lån har du ikke selv penger som du selv gir ut, men du søker på veiene av andre og når noen får lån får du som formidler av lån en liten prosent av de som ender opp med å gi deg lånet. Formidlere tjener kun penger når noen får lån. Selve lånetilbydere er bankene. De har pengene og de gir deg disse pengene, som du må gi tilbake.

Formidling og banker

Det finnes mange formidlere av lån og mange banker. En av de nyere bankene på markedet er Sambla. Sambla tilnærmer seg lån på en ny måte ved å sammenligne tilbud fra alle deres samarbeidspartnere for deg. Samblas forbrukslån fungerer dermed på en slik måte at du som søker sender inn en søknad. Dette er viktig å forstå at du som søker ikke trenger å skrive mange søknader, men at du kun sender inn en søknad. Sambla sin jobb er dermed å bruke informasjonen i denne ene søknaden til dem til å motta tilbud på dine veiene fra alle deres samarbeidsbanker.

Du vet kun hva slags lånevilkår du kan få fra en bank når banken gir deg et tilbud. Det er et så stort spenn mellom laveste og høyeste rente hos hver bank at det nesten er helt umulig å vite hva slags rente man kan få eller hva slags rente man faktisk får uten at banken har kommet med et tilbud. Sambla tar jobben for deg helt gratis. De får selvfølgelig betalt av den banken som du ender opp med å velge, hvis du i det hele tatt velger en bank. Valget er ditt. Det kan også være smart å takke nei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *